Mallorca Rural organitza els nous premis Rural’GO per impulsar la consolidació d’empreses en l’àmbit rural

17/05/2024

Mallorca Rural organitza els premis Rural’GO de consolidació d’empreses en l’àmbit rural, que premiarà quatre plans estratègics empresarials del món rural de Mallorca amb 1.000 euros, a més de suport tècnic per implantar-los. Aquesta iniciativa compta amb el patrocini de CaixaBank, en el marc del seu programa Tierra de Oportunidades, i la col·laboració de la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia a través de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI) i del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

Aquests premis es dirigeixen a empreses i projectes de l’àmbit agrari i agroalimentari. L’objectiu d’aquest programa és donar suport al reenfocament i consolidació de projectes sostenibles i innovadors a Mallorca amb una dotació econòmica de 1.000 euros per a cada un dels quatre plans que destaquin per la seva qualitat, impacte i viabilitat.

Els participants podran comptar amb l’assessorament i formació prèvia per poder elaborar la documentació del seu pla estratègic i un suport personalitzat posterior a l’entrega dels premis que els ajudarà a implementar les seves línies estratègiques.

Aquesta convocatòria romandrà oberta fins al dia 15 de juny. A més, els dies 24 i 31 de maig tindran lloc jornades formatives per acompanyar els participants en la redacció i presentació del seu pla estratègic, que serà valorat per un jurat format per representants de Mallorca Rural, IDI i CaixaBank.

Els guardons compten amb el finançament de CaixaBank, i la col·laboració de la Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia.

Aquí pots consultar les bases i formalitzar la teva inscripció:
https://forms.gle/yWvxJeuFUuJyqNCY9