12 projectes han participat al programa per a emprenedors agraris Rural’Up

10/01/2024

Els premis es lliuraran el proper 30 de gener a les 18 h. al Centre Bit d’Inca

Mallorca Rural ha organitzat una segona edició d’aquesta iniciativa que consta d’un programa de formació i uns premis per a emprenedors de l’àmbit agrari i agroalimentari.

Un total de 12 projectes han participat a la formació que ha consistit en 14 sessions on les persones participants han pogut concretar les seves idees de negoci gràcies a l’acompanyament de professionals especialistes i empreses del sector com Olíric, UCO Sa Pobla, Cooperatives Agro-alimentàries Illes Balears, Finca Ses Terres, Vins Mesquida Mora i Terracor.

Ara aquests 12 projectes podran optar als 4 premis de 1000 euros que es lliuraran el proper 30 de gener al Centre Bit d’Inca. Un jurat format per Fernando Fernández, director General d’Agricultura, Sílvia Delgado, gerent de l’IDI, Catalina Sebastià de l’Associació de Verietats Locals, Joan Gaià d’Unió de Pagesos i Lluís Rubí, director insular de Medi Natural seran els encarregats de valorar els projectes.

Aquesta iniciativa compta amb el patrocini de Caixabank, en el marc del seu programa Tierra de Oportunidades, i la col·laboració de l’Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears (IDI) i del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).